Gå till innehåll
Segelflygets Veteransällskap
Segelflygets Veteransällskap

Nyheter

 • Flyg och nedmonteringshelg 5/10 - 9/10

  Torsdag 5 okt - måndag 9 oktoberNu är det snart dags för årets sista (förlängda ) flyghelg som också är underhållshelg och mot slutet nedmonteringshelg.
  Torsdag 5 okt - måndag 9 oktober .
  Briefing och samling varje dag 09.00 i museets teorisal.
  Kräftskiva 7 oktober!!!!
  Anmäl deltagande även på kräftskivan och behov av övernattning (specialpris 150 kr/natt) till rolf@ksak.se senast 2 oktober.
  Sista chansen att flyga coola Schweizer 2-22 på några år då vi ställer undan den nästa år då Slingsbyn åter kommer i luften.
  Alla övriga 6 flygbara flygplan är redo.
  Vi har säkerhetsförare och lärare på plats.
   
 • Flyghelg 15-17 sept

  Säsongen närmar sig sitt slut. Två flyghelger kvar! Nästa är redan 15-17 sept med 14:e som möjlig resdag. Vi har fortfarande alla sex flygbara veteransegelflygplan igång. Kom och flyg eller bara var med. Troligen sista möjligheterna att flyga Schweizern och få den i "boken". Vi har ytterligare tvåsitsare igång för dig som ej har kvar dina "papper". För dig som har "papper" längtar Babyn och Olympian på att bli luftade liksom K8:an, Vasama och Pirat.
  Anmäl deltagande och evt rumsbokning (250 kr/natt) hos Rolf
  (Oktoberhelgen blir förlängd 5-9/10. Vi planerar kräftskiva den helgen också 7/10)Skulle vädret mot förmodan vara dåligt någon dag har vi en hel del att göra på marken. Vi ses!

Publicerad: 2022-12-06

Senast uppdaterad: 2023-02-14

Författare: Dejan Nedanovski

Prenumerera på nyheter

Hantera prenumeration

Sponsorer