Gå till innehåll
Segelflygets Veteransällskap
Segelflygets Veteransällskap

Årets stora händelse - flygveckan

Nu närmar sig flygveckan från 1-9 juli. En vecka tidigare än förra året således. Mycket aktivitet och intressanta segelflygplan. Prova vår nya Pirat! Kolla in på Moneraien vi nyss fått. Från Danmark och DaSK kommer flera flygplan b.a en SZD 25 LIS som inte funnits i Sverige på många år. DK med lärare/säkerhetsförare kan du flyga i vår Bergfalke eller Schweizer (sista året den går inom övrskådlig tid) om du inte har giltigt cert. Dessutom har vi tvåsitsaren Bocian att testa. Några kvällar ordnar vi grillning mm. Inom ramen för ett projekt inom FSF är + 65 särskilt välkomna.

Men - Du måste anmäla behov av boende till Rolf (ordf@svs-se.org) i extra god tid för att säkra sovplats (250 kr/natt) och likaså om du önskar äta i resturangen till rabatterat pris (frukost 70 kr, lunch 110 kr, middag 110 kr) måste du boka det i förväg. Som jämförelse kostar ordinarie lunch 150 kr. Camping finns givetvis till 150 kr/natt och vi kan utnyttja "Klevas" som vanligt. Även du som ej behöver ovanstående skall anmäla dig till Rolf.

Briefing varje morgon som vanligt 09.00 i teorisalen.

Men innan flygveckan har vi en flyghelg 16-18 juni. Anmälan osv enligt ovan. Bl.a blir det premiär för Grunau Babyn för året!

OBS! 8-9 juli samt 5-6 augusti. (Träkurs för segel och motorflygplan klicka för mer info) Länk till annan webbplats.

//Bernt sekr@svs-se.org

Publicerad: 2023-05-25

Senast uppdaterad: 2023-05-27

Författare: Gunnar Göransson

Sponsorer